maanantaina, marraskuuta 27, 2006

Viela yhdeksan paivaa Balia

Bali on ihana ja viihdytaan taalla Kutalla todella hyvin. On ihana pysya samassa paikassa, vaikka toisin suunniteltiinkin. Nyt saa oikeasti tutustuttua naihin paikallisiin ihmisiin. Ilmapiiri on todella toisenlainen kuin Jaavalla.

Jenni selvisi kiinalaisella laakkeella ja antitibiottikuurilla vatsataudista ja ilman sairaalareissua. Paivat menee nopeasti kun ollaan surffattu ja hengattu paikallisten kavereiden kanssa. Nautittu hikoilusta, aalloista ja auringosta.

Ei haluaisi lahtea taalta pois. Ja puheissa onkin huumorilla hoystettyna mietitty, mita taalla voisi tehda tyokseen, jotta taalla voisi olla pitempaan. Taalla on ihania ihmisia, lampotilat joissa ei palele ja taalla kuukauden vuokralla saa ostettua jo asunnon itselleen.

Lennot on ostettu taalta Yogyaan 7.12. aikaisin aamulla ja Semarangista lennetaan 11.12. Jakartaan. Siina valissa ehditaan olla lastenkodilla ja viettaa yhdet joulujuhlat. Tasan kolmen viikon paasta naihin aikoihin ollaan laskeutumassa Helsinki-Vantaalle.

1 Comments:

At 17:59, Blogger inkun said...

Heipähei:)

Eipä tarvii täälläkää palella. +8 astetta aamulla lämmintä..
Muksaa et ootte viihtyny siellä ja Jenniki toipunu. Kerro terveisiä. Mulla työssäoppimispaikassa keskiviikkona joulujuhla.
Adios!

 

Lähetä kommentti

<< Home