sunnuntaina, joulukuuta 10, 2006

KV: Jäähyväiset

Lapset ovat aamulla koulussa kun me hypätään Trisnon kanssa autoon ja lähdetään kohti Semarangia. Ilta käytettiin hyvästeihin. Edelleenkin on mukava lähteä, mutta nyt lähdetään paljon paremmilla mielin. Saatiin halauksia ja taputuksia lähtöpuheen ja Leaving on a jet planen kiekaisun jälkeen. Otettiin ryhmäkuvia, välillä pimeässä.

Nuo lapset ovat ihania. Tekisi mieli pakata ne laukkuun.

2 Comments:

At 22:10, Blogger inkun said...

Aijjai, Anni, Anni!

ei ikinä pidä jättää jäähyväisiä muualla ku haudalla tai kuolemansairaalle. samalla planeetalla se indonesia suomen kans on. ja on tullu niin monesti todettuu et maailma on pieni. kehen tahansa voi törmätä missä tahansa. ei koskaan voi olla varma, mikä on lopullista, vai onko mikään.
mä oisin halunnu ottaa pari keharia mukaani:)
toinen on sellanen pieni, iäkäs menninkäinen joka höpisee omiaan ja hymyilee mustahampaista hymyään, ihan ku rölli:)
muksaa kotimatkaa ja rauhallista joulua.

 
At 15:55, Anonymous Maria said...

*rutistus* Miä sain kans jätettyä reilusti hyvästit näille nuorille täällä. Minust on hirveetä lähteä hmm salaa tai liian äkkiä ilman hyvästejä, ku niinkin on päässy joskus käymään. Rehelliset molemmin puoliset heiheit miä ainaki haluaisin käydä läpi ennen lähtöä mihinkään kohteeseen. :) Turvallista kotimatkaa teille kumpaisellekin! Suomessa tavataan taas ensi vuoden puolella! Merry Christmas and A Happy New Year 2007! :)

 

Lähetä kommentti

<< Home