torstaina, lokakuuta 05, 2006

KV: Valkoiset kummajaiset

Tänään herättiin Suomen aikaa puoli kaksi syömään aamiaista. Nukuin liian vähän, sillä valvoin koneella.. Lähdettiin kuuden jälkeen torille puolen tunnin ajomatkan päähän ostamaan viikon ruuat.

Olo oli kuin sirkuksen karvaisella naisella, ehkä huono vertaus, sillä kaikki ihailivat kamalasti meidän vaaleaa ja puhdasta ihoa. Mieletön hymyily päällä. Ja kun otin kameran esiin, kaikki halusivat kuvattaviksi ja huusivat ”foto, foto”. Eräs ibu olisi valmis lähtemään mun mukana Suomeen. Ja sitten taas otettiin kuvia.

Käytiin vielä erikseen Srin kanssa ostoksilla. Mangoa oli pakko saada, sillä se on mun luksusherkku täällä ja sitten ostettiin kangasta footbageja varten. Alle neljä euroa meni 1,5 metriin kangasta ja kahteen rasiaan neuloja. Pitää tänään aloittaa mallin teko.. Jenni myös innostui ostelemaan palloa ja sulkismailoja, niillä vaan joutuu pelaamaan aamuisin, milloin lapset ovat koulussa, sillä siihen on vaikea ottaa muita mukaan.

Tänään olo on aika huono, oli pakko aloittaa astmalääkitys, sillä täällä on seitsemän koiraa. Tätä menoa olen pian pedissä niiskuttamassa, tukkoisuus tekee väsyneeksi. Mulla on hirveä arsenaali lääkkeitä mukana, mutta ei tunnu missään..

1 Comments:

At 14:39, Anonymous Maria said...

Ymmärsinks miä oikein, että toi "mutta ei tunnu missään" tarkotti sitä, että ne astmalääkkeet ei oikein tepsi vielä? Toivottavasti olosi kohentuu, ettei mene elämä liian vaikeeksi. Hengitysongelmat on kauheita. :( Toi footbag-projekti ja sulkapallomatskut kuulostaa tosi hyvältä. Upeeta tytöt! :) Ne lapset pääsee ite tekemään ja kamat jää ilmeisesti niille sitte tulevaisuutta ajatellen. :)

 

Lähetä kommentti

<< Home