perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

VINTTI: Loppuviikko

Eilinen meni ilman ihmeellisempiä kohokohtia. Tuntuu, että olen täällä vähän turhankin tehokas touhutäti. Jotenkin ihmeellisesti mun hommakseni päätyi yhden synttärikakun tekeminen, vaikka alkuperäinen plan taisikin olla yhdessä tekeminen. Passivoinko muita?

Muuten päivä meni teemuki kädessä ihmisten kanssa seurustellessa. Ai niin, olihan meillä vinttikokous, jossa suunnitellaan tulevan viikon ohjelma. Maanantaille keskustelua aiheesta "Kuinka kova työ on pitää huonoa oloa yllä?", tiistaille keskustelua "Herpaantumisesta", keskiviikkona ruuanlaittoa ja mahdollisesti retki talvipuutarhaan (tietenkin kamerat mukana). Torstaina atk:ta (Open Office) sekä vinttikokous ja perjantaina katsotaan täällä elokuva, Henkin kätkemä.

Käsiteltiin myös mun ehdotuksiani.. Kerroin että askartelen yms. mielelläni ja niitä tän opiskelukuvionkin takia pitäis sitten tehdä. Ainakin ihmiset hyväksyvästi nyökyttelivät tälläiselle vaatteiden parsimisviikolle. Aihe tuli mieleen yhden kauluspaidan kainaloreijästä. Itselläkin on takin vetskari ommeltavana. Yritettäisiin samalla opiskella täällä olevan ompelukoneen käyttöä, jotta saataisiin hyöty irti siitäkin.

Pääsiäiskoristeet tulevat varmasti myös askartelulistalle.

Ja nyt tähän päivään, vaikka se ei olekaan vielä kokonaan ohi.

Koska perjantai on siivouspäivä, pyydettiin tulemaan vähän aiemmin paikalle. Imuroin koko huushollin, pyyhin pölyt, järjestin yhden keittiön kaapin pannut, kattilat ja miljoonat säilytysrasiat ja säästetyt lasipurkit. Siitä jatkoin askartelutarvikkeiden kartoittamisen ja laatikoiden ja kaapin siivoamiseen. Kolme tuntia siihen meni. Loppupäivän syön ja juon teetä ja otan niin lunkisti kuin voin. Ehkä voisin kokeilla tuota hierovaa ihme tuolia, johon tuo toinen opiskelija eilen nukahti.

Ja onhan meillä sitten levyraati vielä tänään. Jokainen tuo yhden biisin mukanaan. Itse ajattelin ottaa helpon valinnan ja tuoda Thaimaan tuliaisia eli kipaleen thaikkurokkia.