tiistaina, lokakuuta 17, 2006

KV: Sarvet

Huomenna lähdetään Yogyakartaan ja ollaan siellä yötä. Annaliisalla ja Supraptolla on siellä perjantaina joku kokous. Saadaan siis olla ja nauttia turistikaupungin (ainakin enemmän kun nää pikkukylät ja Semarang) rentoudesta, ostella ihmisen kokoisia vaatteita ja koruja ja helyjä.. Ehkä pääsisi kampaajallekin ottamaan pari senttiä pois.

Enempää ei tule tekstiä, sillä tänään on ketuttanut aika lujaa. Suomessa tyrittiin viisumien kanssa, eikä saatu niitä 60 päiväksi vaan vain 1,5 kuukaudeksi. Joudutaan täällä hakemaan 2 kuukautta jatkoaikaa ja nyt siihen pitäisi jo kuulemma varata yhteensä 200 euroa. Joku vetää välistä ja pahasti.

Mailia lähti Suomen suurlähetystöön Jakartaan, katsotaan vastaavatko sieltä jotain.

Nyt nukkumaan, että jaksaa nousta aamulla odottamaan, milloin auto lähtee 5 tunnin matkalle.

Selamat malam!

2 Comments:

At 14:30, Anonymous Anonyymi said...

HEIPPA!

Kurjaa kuulla viisimisekoiluista, mutta ikävä sanoa, että se kuuluu asiaan tuolla päin maailmaa, kuten muuallakin kolmannessa maailmassa.

Erityisesti kuitenkin haluamme koko opettajakollegiona muistaa teitä siellä Indonesiassa, kiittää upeasta blogista ja kommenteista.
t. nuvo-opet

 
At 16:50, Blogger inkun said...

moi..

mun uus nimi on "Sinitöppönen tyttö".
huomenna meen sen meiän luokkalaisen heidin häihin lohjalle. Mun villakangastakki vaan on mun vanhempien luona kyrös, mut tarttee vaan laittaa joku vanha takki.
Oon tehny tääl hiekkaharjus bunkates yhen boleron ja kaks pipoo, ja huivin. Oli prismas osta pois-päivät, ja oli halvalla lankoja.
tänään lähen jäkeen, kotiin. ois kauheesti tavaroitten purkamist ja pakkaamist ja vaiks mitä muuta tekemist..
pasilas sato tänää aamul jo 10 minuuttii lunta..
älkää tekää paleltuko sinne..

 

Lähetä kommentti

<< Home