perjantaina, syyskuuta 28, 2007

ALLI: Ajatuksia alkuviikosta - Järjestötyö on kaaoksen hallintaa

Viikko on mennyt uskomattoman nopeasti. Tekemistä on riittänyt. Mietin jossain vaiheessa, että miten tämä työ tuntuu niin tutulta ja selvisihän se, seminaarin valmistelu on ollut aivan samanlaista kuin leirin valmisteleminen.

Olen päässyt hyvin valmiin projektin loppuvaiheisiin mukaan. Hyvin käytännönläheistä puuhaa, kerää kamaa, kanna niitä, huolehdi siitä ja tästä, jaa ihmisiä ryhmiin ja ryhmistä tulosteet, organisoi, organisoi, organisoi.

Keskiviikko ja torstai päivät menivät pitkiksi. Perjantai aamuna väsytti, jopa vähän liikaa niin että pistin sen merkille. Aika tiukka aloitus harjoittelulle, silti on ollut mukavaa ja hyvä fiilis ainakin 97 % ajasta.

Perjantaina hoidin toimistolla viimeiset printit ja tavarat kasaan, palaveerasin muun tiimin kanssa ja pakkasin autoa. Seminaaripaikassa järjestettiin Anun kanssa kahdestaan kamat ja järjesteltiin paikkoja. Järjestelyä, järkeilyä, pomppimista paikasta a paikkaan b, tarkistamista jne. Onneksi aloitin lauantaina tarvittavien tietokoneiden tarkastamisen jo perjantaina, sillä niiden kanssa jouduttiin vielä käymään toimistolla, että saatiin ne toimimaan. Yhden pienen asian takia tunnin reissu. Onneksi oli riittävästi ihmisiä ja aikaa, vältyttiin kriiseiltä.

On mukava tunne nähdä miten oma tekeminen vaikuttaa asioiden onnistumiseen. On kiva kun voi myhäillä osaavansa ja onnistuvansa.

Tunnisteet: , ,